Nog een te gaan,
Door: piet
Blijf op de hoogte en volg piet
20 Augustus 2025 | Duitsland, Mariental
Dag 43.
Mariental, woensdag 20 augustus 2025. 24 graden en blauwe lucht. Niet normaal.684,8 km en 4.000 stappen.
Nog een te gaan.
Beste Allemaal,
Veel heb ik niet te melden. Vanmorgen om kwart voor zeven vertrokken. Na een uur rijden iets gegeten en diesel getankt. Vandaag van Polen naar Duitsland.
Op tijd even de benen strekken en van stuur wisselen want vandaag wilden we toch in de buurt van Nederland zien te komen.
We kwamen rond half vijf op de camping in Mariental aan. Dezelfde camping “Loosteich” als bij de heen weg.
Morgen nog 481 km te gaan en dan zijn we weer in de vertrouwde Wilgenlaan.
1 mei vertrokken en bijna onafgebroken onderweg geweest.
Engeland, Ierland, Finland, Noorwegen, Estland, Letland en Litouwen.
Het was een geweldige reis. Met ongelooflijk mooi weer. Van 1 mei tot nu toe een paar regenbuitjes. Niet te heet en niet te koud.
Morgen hopen we weer veilig thuis te komen. Wassen, de campervan leegruimen en schoonmaken, de kapper, boodschappen doen en dan weer voorbereiden voor een korte reis naar Frankrijk.
Elk jaar organiseert iemand van de familie Lagarde in het laatste weekend van augustus de traditionele familiedag.
Nu bij Jordy en Thierry die in Frankrijk wonen. Wij kijken er echt naar uit.
Later meer daarover.
Later ook meer over deze prachtige reis aangevuld met de mooiste foto’s.
Maar dat duurt nog wel even. Want dat is leuk werk als de avonden weer langer worden. Susan vertrekt 15 september weer naar huis, naar Zuid Korea en dan is het altijd weer even wennen om weer alleen te zijn.
Voor nu een warme groet en leef en geniet van de momenten die er echt toe doen.
Piet.
20 Augustus 2025 - 19:46
Riek:
Weer effe wennen thuis. Ook fijn. Tot volgende week.
21 Augustus 2025 - 15:37
Hanny:
Heb genoten door met jullie mee te reizen. Fijn dat alles zo goed is gegaan. Nu weer lekker thuis volgende week zie ik jullie.
02 November 2025 - 07:27
Louise Dingwall (nee Lagarde):
Would love to follow your travels, found your blog by accident as you have not yet accepted my friend request. Slow internet on your side probably the issue. Hope to hear soon