Een prachtig museum.
Door: piet
Blijf op de hoogte en volg piet
05 Mei 2025 | Verenigd Koninkrijk, Londen
Dag 5.
Londen, zondag 4 mei 2025, 20 graden en half bewolkt. 12.000 stappen.
Een prachtig museum.
Beste Allemaal,
Vanmorgen weer met de dubbeldekker naar het metrostation. En daarna naar het British Museum. Culturen van vele landen komen hier samen.
Zo ontzettend groot en zoveel pracht en praal.
Toen wij daar om elf uur aankwamen stond er al een rij van een halve kilometer te wachten om binnen te kunnen. Je bagage wordt goed gecontroleerd voordat je binnen mag. Wij begonnen op de vijfde verdieping om ze af te dalen.
Het was er al behoorlijk druk en op sommige afdelingen was het dringen geblazen.
Na drie uur verwondering en bewondering vonden we het genoeg. Je zou hier nog dagen kunnen ronddolen.
Toen we om drie uur het Museum verlieten stond er nog een langere rij te wachten om binnen te komen.
Rond vijf uur kwamen we weer op de camping aan. Eten klaarmaken en douchen en nu was het te koud om buiten te zitten dus heb ik rustig naar de Dodenherdenking kunnen kijken.
voor nu een warme groet en leef en geniet van de momenten die er echt toe doen.
Piet.
05 Mei 2025 - 20:51
Jac Peeters:
Ja, zeker, het Brittisch Museum is natuurlijk een ‘must’ voor een bezoek aan Londen. Goed dat julllie er geweest zijn en nog beter om te beseffen dat je hier lang niet alkes kunt gaan zien. Bewaar het voor een volgende keer. Ja, wie eenmaal in Engeland is geweest keert ernaar terug! Tenminste, zo denken wij erover. Vaak in Dorset geweest om concerten te geven. Altijd super gastvrij ontvangen. Nog altijd vrienden in het prachtige plastsje Burton Bradstock. Voor nu hartelijke groeten vanuit de Algarve, Jac en Hanneke
09 Mei 2025 - 14:28
Hanny: