Wat een rust.
Door: piet
Blijf op de hoogte en volg piet
25 November 2024 | Italië, Torbole
Torbole, maandag 25 november 2024. Sterke wind tot 10 uur daarna rustig winterweer. In de zon 15 in de schaduw 8 graden.
Afstand: 0 km bijna 13.000 stappen.
Wat een rust!!!!!
Beste Allemaal,
In de nacht en in de ochtend een sterke wind. Maar om 10 uur bijna windstil. Hier worden vaak surf en zeil wedstrijden gehouden vanwege de sterke wind. Maar deze gaat meestal liggen tegen het middaguur.
Wij zijn bijna de enige toeristen. Een paar wandelaars en een paar fietsers. Het is hier een walhalla voor wandelaars en fietsers en mountainbikers.
Wij gaan rond 11 uur wandelen en de omgeving verder verkennen. In het zonnetje is het heerlijk vertoeven. Wij nemen onze lunch mee en op een bankje aan het Garda meer genieten we daar volop van.
Wij klimmen en wandelen wel een uur of drie. Nu is het vier uur en de zon is verdwenen. Het is dan meteen frisser. Kacheltje aan in de camper en het is binnen vijf minuten heerlijk warm.
Morgen gaat het hier regenen dus vertrekken we naar de volgende Topplatz. We proberen in Füssen te komen. Nog twee stops en we hopen dan weer thuis te zijn.
Maar we genieten hier nog volop.
Voor nu een warme groet en leef en geniet van de momenten die er toe doen.
Piet.
25 November 2024 - 19:50
Ria Koning:
Prachtig Piet en Susan. Echt weer een fantastische reis.
25 November 2024 - 22:05
Riek: