Vlak, heuvelachtig en nu hoog in de bergen.
Door: piet
Blijf op de hoogte en volg piet
04 Oktober 2024 | Frankrijk, La Mure
Saint Laurent en Beaumont, vrijdag 4 oktober 2024. 14 graden half bewolkt.
385 km.
Vlak, heuvelachtig en nu hoog in de bergen.
Beste Allemaal,
Vanmorgen een uurtje vroeger vertrokken dan anders want we moeten ook een stuk verder rijden.
Wij stonden vannacht helemaal alleen op de camping. Zo ontzettend rustig. Na een goede douche en ontbijt vertrokken we om 8.15 uur. Eerst nog diesel tanken en dan over secundaire wegen naar de tolweg.
Onze camping ligt een stukje onder Grenoble.Iets voorbij La Mure.
Het weer is prachtig om te rijden. Half bewolkt, wel wat frisjes maar daar merk je in de camper niets van. De laatste twee uur gingen we weer van de snelweg af. Letterlijk de bergen en dus ook soms de wolken in. Ruim 2000 meter hoog. Maar na het passeren van de pas was het meteen weer zonnig.
Nu verblijven we op een prachtige camping. We staan hier maar met een camper meer hoog in de bergen beschut door een hoge haag want het kan hier flink waaien.
12 oktober sluit deze camping.
Wij reden heel stuk over de toeristische Napoleon route. Napoleon schijnt deze route gelopen te hebben toen hij terug kwam van Elba.
Morgen trekken we weer verder naar het zuiden.
Dus voor nu een warme groet en leef en geniet van de momenten die er toe doen.
Piet.
04 Oktober 2024 - 18:06
Riek:
Hier ook mooi weer de laatste dagen