Bijna klaar voor de overtocht.
Door: piet
Blijf op de hoogte en volg piet
06 Oktober 2024 | Italië, Castiglioncello
Castigliocello, zondag 6 oktober 2024. 21 graden en licht bewolkt.
267 km.
Bijna klaar voor de overtocht.
Beste Allemaal,
Vanmorgen rustig aan gedaan. Vandaag een “korte” afstand. 267 km. Vroeg douchen en rustig buiten ontbijten.
De prachtige camping staat helemaal vol. Vooral opvallend veel Zwitsers op de weg.
Om ruim kwart over negen rijden we weg op weg naar Livorno. Van hieruit vertrekken de boten naar Corsica. Wij willen de ochtend boot hebben. Vertrekken om 8 uur en in Bastia aankomen om half een.
De boot voor maandag was al volgeboekt maar dinsdag konden we nog mee. Komt achteraf nog goed uit want dinsdag regent het en het was ook nog 55 euro goedkoper.
Om kwart voor twee arriveerden we al op alweer een prachtige camping. Super rustig midden in de bossen. Tafeltje en stoelen buiten en heerlijk wat schrijven en lezen. Dit is ook weer een camping bij de boer. Niet te groot maar alles ziet er piekfijn uit.
Morgen een beetje de omgeving verkennen en dinsdag om half zes op staan om in te checken.
Voor nu een warme groet en geniet van de rest van de zondig en leef en geniet van de momenten die er echt toe doen.
Piet.
06 Oktober 2024 - 18:01
Riek:
Kijk, hoef je niet te haasten.
06 Oktober 2024 - 18:51
Ria Koning:
Met plezier lees ik weer jullie verslagen Piet. Dat geeft toch een gevoel van vrijheid. Gewoon kijken wanneer iets kan en als het niet kan een leuke invulling zoeken. En letterlijk: "Elk nadeel heb z'n voordeel" toch??? Geniet er samen van.
09 Oktober 2024 - 18:58
Hanny:
Ik weet niet of de eerste reactie over is gekomen maar moet eigenlijk wel ervaar iets met mijn Outlook maar is opgelost.