Nog een overgangsetappe.
Door: piet
Blijf op de hoogte en volg piet
01 Juli 2025 | Verenigd Koninkrijk, Angmering
Dag 62.
Angmerin, dinsdag 1 juli 2025. 28 graden. Blauwe lucht. 294,2 km en 5.500 stappen.
Nog een overgangsetappe.
Beste Allemaal,
Vandaag nog een overgangsetappe. Van Wales naar Engeland. En dat is meteen te zien dat je van tweetalige naamborden naar eentalige naamborden gaat.
Gewoon een overgangsetappe waarbij niet veel te melden van.
Morgen nog zo’n etappe naar Dover en dan 3 juli in de morgen met de ferry naar Duinkerke.
In de auto praten we ondertussen al wat we allemaal zullen doen als we thuis komen.
Camper laten nakijken voor dat de volgende reis begint, afspraak met de kapper en de tandarts, alles wassen en dan weer alles inpakken voor onze volgende reis.
Finland? Estland? Letland? Litouwen? We zullen zien. Nu is het nog steeds nagenieten van onze geweldige reis door en rond Ierland.
Later gaan we alle foto’s uitzoeken en de mooiste foto’s wil ik graag met al mijn volgers gaan delen.
Voor nu een warme groet en leef en geniet van de momenten die er echt toe doen.
Piet.
02 Juli 2025 - 13:52
A.Lagarde:
Piet weer genoten van je reis belevenissen 2 maanden lang heb je ons weer meegenomen naar een mooi land met veel historie en prachtige kusten. We zijn benieuwd naar de foto's. Groeten van Aad [e-38] Erna Lagarde