De meest eenvoudige camping.
Door: piet
Blijf op de hoogte en volg piet
10 Juli 2025 | Polen, Sadówka
Dag 2.
Sadówka, donderdag 10 juli 2025. 25 graden en half bewolkt. 617,7 km en 4.000 stappen.
De meest eenvoudige camping.
Beste Allemaal,
Vanmorgen vroeg opgestaan want we wilden vandaag weer een stuk verder richting Tallinn komen. Om kwart over zeven reden we al op de snelweg de A2. Maar na een paar kilometer werd de snelweg afgesloten en werden we omgeleid. Niet zomaar een half uur maar wel twee uur voordat we weer op de snelweg kwamen.
Maar daarna bleef de vaart er goed in. Niet zoals veel Duitsers die vaak harder gaan dan 150 km. Nee wij houden het tussen de negentig en honderd.
Dan kun je nog een beetje genieten van de wuivende korenvelden. Tarwe, gerst, rogge en haver in overvloed. Bijna rijp om te oogsten. En dan natuurlijk de zonnebloemvelden. Dat blijft prachtig.
Rond 12 uur schatten we in waar we rond vier uur ongeveer kunnen zijn en dan zoeken we een camping in de buurt van de snelweg.
Sinds een aantal weken hebben de Polen de grenscontroles weer ingevoerd en dat was te merken aan de lange file bij de grensovergang. Na controle van de paspoorten en rijbewijs en een blik in de camper mochten we Polen binnen.
En wat werden we verrast door de prachtige snelweg. Nog niet zo lang geleden aangelegd EN het was niet druk. Dus we konden heerlijk doorrijden. Ik anderhalf uur en Susan anderhalf uur.
Rond vijf uur kwamen we op de camping aan. Zo’n 15 km van de snelweg.
De camping was eigenlijk niet meer dan een open grasveld. Wat oude caravans en campers want dat was het caravanmuseum. In een hoek een container met twee douches en toiletten. Gelukkig was er wel warm water. Maar de eigenaresse Agnes was super vriendelijk.
Gelukkig hebben wij ook niet veel meer nodig. En Agnes zorgde ook nog dat we een zak vol heerlijk kersen mee konden nemen.
Morgen weer verder richting Litouwen.
Voor nu een warme groet en leef en geniet van de momenten die er echt toe doen.
Piet
11 Juli 2025 - 09:48
Riek:
Kijk, weer n eind verder op pad.