Wij zijn weer op pad.
Door: piet
Blijf op de hoogte en volg piet
02 Oktober 2024 | Luxemburg, Wiltz
Fuussekaul/Wiltz, woensdag 2 oktober 2024. Prachtig weer 20 graden
We zijn weer op pad.
Beste Allemaal,
Wij zijn weer op pad. Meestal zijn we heel vroeg aan het rijden maar nu hebben we het anders aangepakt. Lekker rustig aangedaan. Alles was al voorbereid en we hoefden alleen maar de laatste dingen in onze campervan te plaatsen.
We vertrokken kwart over tien. Geen files, de mist was zo goed als opgetrokken.
Rond Venlo een enorme regenbui en grauw en grijs. Maar we waren Maastricht nog niet voorbij of het werd prachtig weer. Volop zon en 20 graden.
Het voordeel is ook dat het totaal niet druk is zo midden op de dag.
Rond half 4 kwamen we op een prachtige camping Fuussekaul. In het plaatsje Fuussekaul in Luxemburg. Vlakbij Wiltz.
Ik zit in een heerlijk zonnetje dit verslag te schrijven. Dat is echt boffen.
Dadelijk gaan we de route voor morgen bekijken. Elke dag een uur of vier/vijf rijden en dan zijn we over een dag of drie in Livorno.
Daar gaan we op de boot naar Corsica. Wij reserveren nooit van te voren want dan krijg je de druk dat je daar op tijd moet zijn.
Dat is het voordeel van buiten het seizoen reizen. Er is meestal wel een plekje vrij op een camping of boot.
Voor nu een warme groet en iedereen bedankt voor alle lieve wensen voor een mooie en goede reis.
Piet.
Frans Van Rijsewijk:
Goeie reis Susan en Piet
05 Oktober 2024 - 07:52
Ingrid :
Goede reis weer, heerlijk genieten samen!