Weer terug in Estland.
Door: piet
Blijf op de hoogte en volg piet
07 Augustus 2025 | Estland, Tallinn
Dag 30.
Tallinn, donderdag 7 augustus 2025. 23 graden, half bewolkt maar meestal blauwe lucht. 16 km en 4.000 stappen.
Weer terug in Estland.
Beste Allemaal,
Vanmorgen heel rustig aangedaan. Om half elf is het inchecken voor de overtocht naar Tallinn. De zee is tamelijk rustig. Weer in de volle zon kunnen ontbijten. Alleen vannacht behoorlijk geregend.
Precies twee uur rijden we van de boot naar de supermarkt en zien meteen dat Tallinn prachtige nieuwe gebouwen heeft.
Morgen gaan we de oude stad bezoeken.
Nu staan we op een stadscamping. Gewoon bij iemand achter in de tuin. Bijna geen plek maar op het grote dakterras zijn gezellige zitjes gemaakt en er is een keuken.
Nu zijn we bezig met een route die ons via Estland, Letland naar Riga brengt en dan als laatste Vilnius in Litouwen. We zijn dan dicht bij de grens met Polen.
De drie Baltische staten zijn in oppervlakte maar klein als we de afstanden met Finland vergelijken.
We moeten ook weer even wennen dat de meeste mensen geen engels kunnen en dat het in het verkeer wat chaotischer is. Ook weten we niet hoe de wegen buiten de hoofdstad er uit zullen zien.
Maar voor nu een warme groet en leef en geniet van de momenten die er echt toe doen.
Piet.