Niet zoveel te vertellen.
Door: piet
Blijf op de hoogte en volg piet
09 Juli 2025 | Duitsland, Mariental
Dag 1.
Mariental, woensdag 9 juli 2025. 24 graden en half bewolkt. 482,8 km en 6.000 stappen.
Niet zoveel te vertellen.
Beste Allemaal,
Vanmorgen op tijd opgestaan en de laatste spullen in onze campervan een plekje gegeven. Maar dat is niet meer zo moeilijk omdat ondertussen alles al een vaste plaats heeft gekregen.
Rond half tien reden we Udenhout uit op weg naar het volgende avontuur.
De eerste vijf of zes dagen zullen we het vooral op de snelweg te vinden zijn.
Wij zijn niet van die hardrijders. Tussen 80 en 100 vinden we hard genoeg.
Rond drie uur zoeken we een camping op internet die niet te ver van de snelweg afligt want morgenvroeg moeten we daarop verder.
We belanden op campingLoosteich in Mariental maar vier kilometer van de snelweg. Voorbij Hannover en tussen Braunschweig en Maagdenburg. Nu zitten we onder de hoge dennenbomen dit verslag te schrijven.
Morgen weer op tijd de snelweg op en dan hopen we ergens in Polen te overnachten.
Voor nu een warme groet en leef en geniet van de momenten die er echt toe doen.
Piet.
09 Juli 2025 - 21:47
Ria Koning:
ik wens jullie een behouden en een plezierige reis. Weer een groot avontuur en Fijn dat er zoveel volgers mogen meegenieten.
09 Juli 2025 - 22:33
Annie Schapendonk:
Bij deze wensen.wij jullie een hele fijne reis, en fijn dat we weer mee mogen reizen.
09 Juli 2025 - 22:51
Gonnie Engelbart:
Leuk om weer mee te mogen genieten,,,
Altijd weer verrassend die mooie verhalen!!
Goede reis
10 Juli 2025 - 16:58
Roek:
We rijden weer lekker mee
10 Juli 2025 - 17:17
Hanny: