Een dag met een hindernis.
Door: piet
Blijf op de hoogte en volg piet
02 Juli 2025 | Verenigd Koninkrijk, Folkestone
Dag 63.
Folkestone. Woensdag 2 juli 2025. 23 graden en half bewolkt. De startte bewolkt maar al gauw begon de zon te schijnen. 171,8 km en 5.500 stappen
Een dag met een hindernis.
Beste Allemaal,
Het zou onze laatste etappe in Engeland worden. Want morgenvroeg gaan we met de ferry van Dover naar Duinkerke. En dan naar huis.
We hadden tijd genoeg dus we zouden de weg langs de kust nemen. Wat langer maar wel mooier.
Maar na een paar kilometer hoorden we bij het remmen een krakend geluid. We dachten meteen aan de schijfremmen.
Voor de zekerheid toch maar een Mercedes garage opgezocht. En ja wel hoor de voorste remschijven zouden vervangen moeten worden.
Om er een beetje druk op te zetten zeiden we dat we vanavond om vijf uur de ferry in Dover moesten halen.
Men was heel behulpzaam en er werden meteen de nodige materialen besteld. Na twee uur konden we weer veilig op weg. En om vier uur kwamen we op de camping in Folkestone aan.
Ja dat kan gebeuren op zo’n lange reis.
We hebben al een afspraak gemaakt met de garage om onze camper grondig na te kijken voordat we weer op pad gaan.
Maar nu komt het einde van onze mooie reis echt in zicht.
Wij willen alle lezers bedanken voor het volgen van onze reis en ook voor de reacties want die geven altijd een gevoel van voldoening.
Na thuiskomst alles weer even opruimen en genieten van de tuin. Tandarts, garage, familie en vrienden bezoeken, kapper, boodschappen doen en het voorbereiden van de volgende reis.
Natuurlijk houden wij weer iedereen op de hoogte en als alles achter de rug is dan begin ik de mooiste foto’s te plaatsen. Maar daar moet je nog even geduld voor hebben.
Voor nu een warme groet en leef en geniet van de momenten die er echt toe doen.
Piet.
02 Juli 2025 - 20:35
Hanny :
ja dat zou ik ook doen als dit alles is is het te overzien.
02 Juli 2025 - 22:04
Riek:
Lekker even naar huis. Ook leuk. En dan weer in de camper.
02 Juli 2025 - 22:33
Annie Schapendonk :
Wij hebben genoten van jullie reis door r het mooie Ierland.dank jewel hier voor.
Nu werr welkom in de wilgenlaan