En nu op weg naar huis.
Door: piet
Blijf op de hoogte en volg piet
18 Augustus 2025 | Litouwen, Vilnius
Dag 41.
Vilnius, maandag 18 augustus 2025. 22 graden en half bewolkt. 0 km en 24.000 stappen.
En nu op weg naar huis.
Beste Allemaal,
Een ideale dag om een stad te bezoeken. De hele nacht had geregend maar om zes uur was het droog en begon te schijnen.
Vanmorgen on half negen met de bus naar de oude stad. 20 minuten. Daarna nog een twintig minuten wandelen en tot rond vier uur in de oude stad rondgedwaald.
Het is de hoofdstad van Litouwen en de grootste van de Baltische Staten. Maar dat voelt niet zo. In de oude stad is bijna alles op loopafstand. Er staan ontzettend veel kerken. Allemaal verschillend. En sommige daarvan daar kijk je je ogen uit.
Als afsluiting gingen we de heuvel op waar een burcht staat. Vandaar had 360 graden een overzicht van de stad en daar hebben we de dag en onze reis ook afgesloten.
Later vertel ik nog wel meer over onze reis maar dan met foto’s.
Morgenvroeg vertrekken we richting Udenhout. We gaan dwars door Polen en Duitsland.
Hoe lang we erover doen zien we wel. Kan vier of vijf dagen zijn. Zijn we het rijden beu dan zoeken we ergens een camping op.
En als we thuis zijn dan gaan we na een paar dagen weer naar Frankrijk want daar is dit jaar onze jaarlijkse familiedag. Ook daar kijken we weer naar uit.
Voor nu een warme groet en leef en geniet van de momenten die er echt toe doen.
Piet.
18 Augustus 2025 - 19:02
Hanny :
Goeie reis verder en tot snel.
18 Augustus 2025 - 21:05
Ria Koning:
PIET, BEDANKT WEER VOOR ALLE MOOIE BELEVENISSEN. Wat hebben jullie weer een pracchtige reis gemaakt. Ik wens jullie een goede reis naar huis en straks in Frankrijk een gezellige familiebijeenkomst. dank je wel en later nog de foto's van al dat moois onderweg.