Het perfecte weer voor een bezoek aan Hamburg.
Door: piet
Blijf op de hoogte en volg piet
14 Juli 2023 | Duitsland, Hamburg
Hamburg, woensdag 12 juli 2023 en 22 graden en in de namiddag en avond een regenbui.
Dag 2.
Het perfecte weer voor een bezoek aan Hamburg.
Beste Allemaal,
Goed geslapen na een hete dag. 34 graden. Het heeft vannacht wel stevig geregend maar in de morgen is het droog en wordt het vandaag rond de 23 graden. Ruim 10 graden verschil met gisteren. Perfect om Hamburg te bezoeken. Eerst met de bus naar Harburg en vandaar met de trein naar Hamburg. Een dik uur ontspannen reizen.
Wij zijn begonnen met een rondvaartboot over het prachtige meer midden in Hamburg.
Rond 4 uur begon het te regenen maar na een half uurtje konden we weer droog naar het station wandelen. Met de trein en bus weer terug. Rond half zes konden we de voortent/luifel alweer opzetten. En nu zit ik buiten onder de luifel dit verslag te schrijven terwijl de regen op het tentdoek tikt.
Morgen nog een dagje Hamburg. Gelukkig blijft de temperatuur rond de 23 graden.
“HET GROOTSTE VERSCHIL TUSSEN GELD EN TIJD: JE WEET ALTIJD HOEVEEL GELD JE HEBT MAAR JE WEET NOOIT HOEVEEL TIJD JE HEBT”.
Voor nu een warme groet en leef en geniet van de momenten die er echt toe doen.
Piet.
15 Juli 2023 - 11:13
Hanny :
Als je maar geld genoeg hebt [e-1f61b].