Alles op orde, All organized. - Reisverslag uit Udenhout, Nederland van piet lagarde - WaarBenJij.nu Alles op orde, All organized. - Reisverslag uit Udenhout, Nederland van piet lagarde - WaarBenJij.nu

Alles op orde, All organized.

Door: Piet Lagarde

Blijf op de hoogte en volg piet

11 April 2011 | Nederland, Udenhout

Udenhout, maandag 11 april 2011

Dear everyone,

Now I am already 14 days home again. The weather was so nice that I work a lot in my garden. It was no time to sit inside. And before I could place photo's on my weblog I must organized all the more than 5000 photo's. And I am so happy because I thought I lost 500 photo's from Laos because their was a virus on one of my memorycards. But fortune they could find, with help from Danielle, my photo's back. I was also looking forward to Tuesday when I take care of my grandson Jasper.
And Friday I have my first reading about my bikeadventure.
So the last two weeks were very busy, but the coming weeks I try to write once a week on my weblog about Nepal and ofcourse with photo's.

o till soon and live and enjoy the moments.

Warm greetings from Piet

Beste allemaal,

Eindelijk weer een berichtje van Piet, zul je misschien denken. Maar alles heeft zo zijn redenen.

Ten eerste was het weer zo mooi dat ik vooral in de tuin gewerkt heb om alles weer zo snel mogelijk op orde te krijgen. Bijna ben ik klaar en ziet het er weer gezellig uit.
Het was geen tijd om binnen te zitten.

Ook heb ik weer heerlijk enkele dagen op Jasper kunnen passen. Natuurlijk was het voor Jasper weer even wennen maar dat ging al snel weer goed. Nu kan hij in een fietsstoeltje zitten en ben ik weer meteen wat mobieler en Jasper vindt dat heerlijk.

Maar nu ga ik eerst Daniëlle (Danielle ik heb geen mailadres van jullie of telefoonnummer dus bedank ik je alvast op deze manier) bedanken voor haar tip dat er op de memorycard misschien nog foto's te vinden waren en dat ik er zeker geen foto's overheen moest plaatsen.
Zoals jullie misschien gelezen hebben,was ik na Luang Prabang in Laos meer dan 500 foto's kwijtgeraakt in een inetrnetcafé. En nog wel van de prachtige bergtocht na Luang Prabang en al die mooie foto's van de markt in Pakse.
Dus deze week ben ik al mijnfoto's naar Foto Tuerlings in Tilburg gegaan en zij hebben al mijn 5000 foto's op een externe schijf geplaatst. EN .... OOK HEBBEN ZIJ DIE 500 VERLOREN GEWAANDE FOTO'S TERUG KUNNEN VINDEN.
Maar al mijn 8 memorycards zaten vol met virussen.
Zo binnenkort kunnen jullie weer foto's op mijn weblog verwachten.

Maar vrijdag is de eerste lezing over mijn fietsavontuur alweer in Berkel-Enschot en dat vraagt ook weer de nodige voorbereiding. Ondertussen heb ik weer twee andere verzoeken gekregen om mijn verhaal te komen vertellen.

Over een paar weken hoop ik aan mijn fotoboeken te kunnen beginnen maar ik probeer ook elke week een verslag te plaatsen over Nepal. Dus van af nu volgt er elke week een verslag en nu ook weer met de nodige foto's.

Dus tot de volgende keer en leef en geniet van de momenten.

Piet

• 11 April 2011 - 10:52

Annie-berkel-enschot:

hallo Piet, ik heb je een sms gestuurd om je goede e-mailadres,maar ik krijg geen antwoord op mijn mail en ook geen smsantwoord. ik kan me voorstellen dat je het druk hebt als je zo,n lange tijd van huis geweest bent.
    Is dit goed p.lagarde@hotmail.com
    gr annie

• 11 April 2011 - 12:32

Peter En Joke:

Ha, die Piet
    Weer vanuit Udenhout!
    meteen aan het werk in tuin en met kleinkind.
    Wat gaat de tijd snel.

• 11 April 2011 - 16:31

Riek:

Hi, hi, hier vanuit France. Weer super, bij jullie ook zie ik.
    Gisteren ging skypen niet zo goed, proberen het wel weer een keer.
    Hier alles perfect, druk, druk, druk.
    Wel elke dag de zon in natuurlijk. En ik ga hier veel lopen, niets is vlak, dus beetje helling trekken kan ik ook., hahahahaha.
    Groetjes van ons uit Frankrijk

• 11 April 2011 - 17:37

Ine Seegers:

Piet, fijn te horen dat je nu ook weer energie hebt om thuis de draad op te pakken. De tuin wacht, Jasper wacht, de vogeltjes blij dat je er weer bent en misschien zelf ook wel blij dat je weer in de Wilgenlaan bent?! Gelukkig kan je nu ook hier genieten van het prachtige voorjaars weer. Piet, mooi dat je de verloren gewaande foto's terug hebt. Verras ons er maar snel mee.
    Een lieve groet van ons beiden.

• 11 April 2011 - 18:04

Els R.:

Hi Piet,
    Het is inderdaad geweldig weer. Schitterd al die kleuren groen. Ik geniet ook met volle teugen van het voorjaar. Ik vermoed jij ook als je in de tuin werkt en fietst met je kleinzoon achterop. Wat fijn dat de foto's terug gevonden zijn. Iets wat niet meer terug te halen is ( het moment van fotograferen) is toch weer opgeduikeld. Het lijkt m.i. een beetje op het vinden van een schat.
    Het allerbeste met alles,
    Els

• 11 April 2011 - 19:02

Danielle:

Hallo Piet,
    wat fijn te horen dat de foto's terug zijn. Ik had je vorige week al een mail gestuurd, met een tip hoe je een bepaald software programma kan downloaden om zo de foto's terug te halen, maar ik vermoed dat ik je oude adres had. (piet.lagarde@hotmail.com).
    Maar dat is allemaal niet meer belangrijk, je hebt ze. Wat zul je blij geweest zijn met die mensen van de fotozaak (en wat zullen zij blij geweest zijn dat ze dit voor jou hebben kunnen doen).
    Zou leuk zijn als je op deze site vermeld waar en wanneer je lezingen zijn, mocht het voor mij een keer in de buurt zijn dan kom ik zeker.
    Veel groeten van Danielle uit Arnhem.

• 13 April 2011 - 17:10

André:

Ook ik ben blij dat het fotomateriaal niet verloren is gegaan en zie uit naar je foto's!

Groeten uit Luyksgestel

• 15 April 2011 - 15:39

Corrie Van Baast:

Hallo Piet,
    Ik ben NET terug van DE SCHALM waar je vol vuur en uiterst boeiend hebt verteld over je reizen.
    Op het puntje van mijn stoel gezeten. Heerlijk om naar je te luisteren en met mij zo ongeveer 50 mensen, die allemaal even enthousiast waren.
    HARTELIJK DANK voor het delen van je ervaringen.
    Groeten van Corrie uit Berkel-Enschot.

• 15 April 2011 - 16:02

Loes Westgeest:

Hallo Piet, Hoe doe jij dat toch. De mensen helemaal met jou mee laten gaan op jouw reizen. De ontmoetingen. Heel bijzonder. Ik heb een paar keer kippenvel gekregen en met tranen in mijn ogen naar jou geluisterd. Heel hartelijk bedankt voor al jouw levenslessen. Ik ben er erg door geraakt.

Lieve groeten Loes Westgeest

• 17 April 2011 - 08:12

Bart En Tineke:

Hallo Piet,
    We dachten dat het niet goed met je ging. Zo lang geen teken van leven zijn we van jou niet gewend. Nu lezen we dat alles zo zijn redenen heeft gehad, Fijn dat je de draad weer op hebt gepakt. Leuk om te lezen dat je kleinzoon Jasper al met je mee kan op de fiets. Die zien we dus eerdaags met jou verschijnen op je rondje. Voel je welkom. Tot dan.
    Groetjes

• 20 April 2011 - 21:27

Herman En Hanny:

Ik dacht eens kijken of je alweer iets op de site hebt gezet en ja hoor. Zondag heb ik je aan de telefoon gehad en al gehoord dat het allemaal weer loopt zoals het lopen moet.
    Geniet van het mooie weer en Jasper en alles en iedereen om je heen.
    Liefs vanuit Gennep