Merry Christmas
Door: Piet Lagarde
Blijf op de hoogte en volg piet
25 December 2010 | Myanmar, Rangoon
dEAR EVERYONE,
MERRY CHRISTMAS FOR ALL OF YOU. THANKS THAT YOU FOLLOW ME. I AM WAITING FOR THE PLANE TO THAILAND. SO NEXT REPORT CAME FROM THAILAND.
BIG CHRISTMAS H
25 December 2010 - 00:29
Tiny Van Asten:
Hoi Piet,
Ook wij wensen je een gelukkig Kerstmis. Ik heb je laatste berichten nog niet gelezen maar we waren nog niet naar bed, dus kon ik hier op reageren. We waren naar de nachtmis geweest, het gemengd koor had gezongen, het was een fijne viering.
Zo zijn wij nu de eerste.
We wensen je alle goeds, een goede reis en ook bijzondere ontmoetingen.
groetjes en een knuffel, Frans en Tiny
25 December 2010 - 05:40
Hans:
Merry Christmas Piet!!!
Het was hier in Napier een schitterende zomerdag. Goede zaken en goed gezelschap. Ik vandaag in een klap 6 verslagen bijgelezen en ik moet zeggen dat het smullen is. Kan niet wachten tot de foto's er zijn. Geweldig.
25 December 2010 - 06:25
BaukeWouterJasper:
De eerste etappe zit erop! Mooie kerstdag zo op het vliegveld... Wij gaan vandaag met Renato naar Sjoerd, Madelon en Djuna!
x -
25 December 2010 - 07:18
Ria Koning:
Hoi Piet,
Ook ik wens je een heel prettig Kerstfeest, hoewel je dat daar weer heel anders zult beleven.
Geweldig om al jouw belevenissen te kunnen meelezen. Zonder sneeuw en zonder kerstboom, lees ik toch heeeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeel kerstgedachte tussen de regels door.
Geniet van je reis en succes met al die kilometers.
Ria. -
25 December 2010 - 09:18
Willemien En André:
Ook onze goede wensen gaan nauurlijk naar Piet, maar ook naar alle mede-lezers van deze reisverslagen!
Willemien en André van de Wiel -
25 December 2010 - 09:32
Luud:
Beste Piet,
Als je er wat van meekrijgt dan wens ik je een heel fijn kerstfeest daar in Azië. Maar misschien is het veel leuker om te zien dat kerstmis vele varianten heeft.
Als je in Thailand net zoveel meemaakt als in Myanmar, dan zal je hoofd weer goed vol zitten. En wij, de volgers, kunnen lekker op afstand meekijken. Veel plezier en ik wens je alle goeds toe.
Groet,
Luud -
25 December 2010 - 10:54
Riek:
Ha, broer, zojuist terug van de kerstviering en zitten nu aan de koffie.
Een fijne kerst, als je er iets van meekrijgt.
Dikke kerstknuffel.
25 December 2010 - 11:10
Peter En Joke:
Piet.
een kerstgroet uit Udenhout
en
de beste wensen voor het nieuwe jaar gewenst! -
25 December 2010 - 11:19
Ine & Marcel:
Piet: een gelukkige Kerst gewenst aan jou speciaal, maar zeker ook voor je familie, die samen met ons en vele, vele vrienden / kennissen / supporters en andre fans jou volgen op je avontuur.
Wij genieten van de mooie witte sfeer die deze Kerst bijzonder maakt!
We blijven je volgen en laten weer van ons horen als je in Thailand bent....................
MERRY CHRISTMAS to everyone..........................
Lieve groet van Ine & Marcel -
25 December 2010 - 11:42
Martien Truus:
Goede morgen Piet.
Wij wensen jou hele fijne Kerstdagen,en een gelukkig en vooral gezond 2011.
En nog ontzettend veel reis plezier, doei. -
25 December 2010 - 13:10
Jos Cromsigt:
Hallo Piet,
mede namens mijn vrouw Elly een heel gelukkig kerstfeest. Ik lees je reisverslagen elke dag met veel genoegen en neem mijn petje voor je af. Ongelooflijk, wat een conditie moet jij wel niet hebben.
Ondanks de sneeuw en kou doen mijn vogels in de buitenvoliere het goed. Alleen de zang blijft nu uiteraard achterwege.
Vriendelijk groeten en een verdere voorspoedige reis toegewenst,
Jos en Elly -
25 December 2010 - 15:59
Zr. Paulino.:
Dag Piet. Van harte wil ik je even groeten en je goede Kerstdagen toe wensen.
De Nederlandse Kerstsfeer zul je daar niet proeven denk ik. Maar een andere ervaring lijkt me
ook wel eens zinvol en leerzaam. Geniet er maar van zo veel je kunt. Tevens ook een heel Gekukkig en Succesvol 2011 toegewenst. Ik denk aan je en blijf je volgen vanuit ons koude sneeuwlandje!!!
Heel veel lieve groetjes van Zr. Paulino.
26 December 2010 - 14:22
Herman En Hanny:
Heeel veel lezen, maar we hebben de tijd!!!!