Pesten
Door: Piet Lagarde
Blijf op de hoogte en volg piet
22 December 2010 | Myanmar, Thazi
Dear everyone,
For you a very short message because I can start my story 3 times again because someone or something is teasing me. So this id the last day in Mandalay. This night I go with the train to Yangon. I hope the computer is teasing me their.
So for now already a big Christmas hug from your friend
Piet and live and enjoy the little things
Beste allemaal,
Het is nu bijna 7 uur en voordat ik voor de laatste maal hier in Mandalay ga eten probeer ik nog een verslag te schrijven. Vannacht om 4 uur naar het station van Mandalay.
Dat verslag kunnen jullie nu wel vergeten want 3 keer is het totale verslag verdwenen. Iemand of iets is mij hier behoorlijk aan het pesten.
Ik denk wel wie maar dat vertel ik later wel.
Dus ik houd het kort. Vannacht dus om 4 uur naar het station en dat is altijd spannend zo in je eentje met 5 tassen en een fiets. Ik kom dan even handen en ogen te kort of alles wel goed gaat. Maar daar ga ik maar vanuit. En dan hoop ik dat de trein om 5 uur vertrekt en dat de treinreis tussen de 15 en 21 uur kan duren. Heb wat eten ingeslagen want in de trein durf ik bijna niets te kopen.
Ja Djuna jij komt een kilo aan in de maand maar ik val hier meer dan een kilo per maand af denk ik.
Dus Djuna bewaar wat slagroom voor mij want daar ben ik ook dol op.
Beste allemaal ik heb nog zoveel te vertllen en misschien lukt het mij om in Yangon een beetje achterstand weg te werken en anders moet jullie wachten tot Thailand.
Voor nu een dikke kerstknuffel en leef en geniet van de keline dingen.
Piet
22 December 2010 - 13:55
Piet Lagarde:
Yes het is gelukt. Tot over een dag of 2. -
22 December 2010 - 14:29
Riek:
Wie wil jou nou pesten, he.
Maar we horen tenminste nog iets van je. Goede treinreis en zit ze.
Dikke kerstknuffel van je zus.
Kerstgroeten van Tonnie -
22 December 2010 - 14:30
Piet Lagarde:
Hello Bauke en de rest van mijn familie.
Ik zit nu in het hotel en weet je wie er mij komt bezoeken? Hlaing Pwa. Hij moest eten brengen van zijn mama en sister voor de lange treintocht. Ik liet hem jouw bericht lezen en hij was daar zo blij mee dat ik de hele familie fijne kerstdagn en een goed Nieuw Jaar moest wensen.
Misschien komt hij vannacht weer om mij naar het station te brengen.
Ik krijg er werkelijk kippenvel van zo ontzettende lieve mensen die ik hier allemaal ontmoet.
Zo nogmaals heel veel groeten van Hlaing Pwa en zijn hele familie.
22 December 2010 - 15:41
Herman En Hanny:
Doe voorzichtig, ik weet dat het belachelijk is om dat te zeggen maar toch!!!! -
23 December 2010 - 09:57
Henk En Lia:
Beste Piet,
Wat ontmoet je toch weer veel bijzondere( gewone ) mensen. We volgen je reis met veel plezier. Vanuit een winters Udenhout wensen we je fijne liefdevolle kerstdagen toe.
Henk en Lia