We beginnen alweer te wennen.
Door: Piet Lagarde
Blijf op de hoogte en volg piet
24 September 2013 | Chili, San Pedro de Atacama
San Pedro de Atacama, zondag 22 september 2013
Beste allemaal,
De morgen begint rustig. Rond acht uur ontbijten. Broodjes met kaas, worst en jam. Thee of koffie met een juice. Of melk met noten. Dan proberen te douchen maar die is ijskoud dus besluiten we die maar over te slaan. Misschien is vanavond de gastoevoer gemaakt.
Dan een paar uur de achterstallige verslagen proberen te versturen. Ook geprobeerd zeventien foto's te versturen maar na een uur waren tien foto's geüpload en stopte internet plotseling.
We besluiten naar de ATM te gaan en proberen vandaag ook een busticket naar La Serena te kopen. Precies op tijd want voor de camabus was al geen kaartje meer te krijgen. Dus wordt het een semicamabus. Dinsdag om drie uur vertrekken en de volgende dag komen we, na rond de zeventien uur in de bus gezeten te hebben, rond half acht in de morgen in La Sarena aan.
We kregen van andere reizigers in ons hostel te horen dat er een heel goed hostel was in La Sarena en dat hebben we maar meteen geboekt.
Nu zijn we na een heerlijke lunch weer terug in ons hostel en om vier uur worden we opgehaald voor een toer naar De Valley of the Moon. Wij zijn benieuwd hoe de zonsondergang zal zijn. Maar we zijn pas laat terug dus dat krijgen jullie morgen te horen.
Voor nu een warme groet en leef en geniet van de momenten.
Piet
24 September 2013 - 21:07