Hoera ik ben OMPA - Reisverslag uit Vientiane, Laos van piet lagarde - WaarBenJij.nu Hoera ik ben OMPA - Reisverslag uit Vientiane, Laos van piet lagarde - WaarBenJij.nu

Hoera ik ben OMPA

Door: Piet Lagarde

Blijf op de hoogte en volg piet

04 Februari 2010 | Laos, Vientiane

woensdag 4 februari 2010

Pakse.

Beste allemaal, dear everyone,

Dear everyone.

I am grandfather (opa in dutch) but I want to be also a grandmother for him (oma in Dutch) So I am both and I call that OMPA.
All is very well with mother Bauke and father Wouter. A little more than 3 kg. 50 cm long. And the name is JASPER.
Born on 3 februari at 10 o'clock in the evening. Look the coming days for the photo's.

HOERA ik ben OMPA.

EXTRA BERICHT, EXTRA BERICHT

Hoera ik ben OMPA van een geweldige kleinzoon. 50 cm lang en iets meer dan 3 kg. Gisterenavond 3 februari om 10 uur geboren. De bevalling is zeer vlot verlopen. Na 5 en half uur was die kleine rakker er al. Bauke is in het ziekenhuis bevallen en mag vanmorgen al naar huis.

Wat ben ik super blij.
Stom toevallig heb ik juist nu voor de eerste keer geen bereik met mijn mobiele telefoon.
Maar omdat 19 februari de eigenlijke datum was dacht ik dat ik over een paar dagen wel weer ergens zou zitten waar wel bereik zou zijn.
Maar voor de zekerheid juist voor vertrek op de mail gekeken en toen mailde Bauke en Wouter mij dat HET begonnen was. Dus zojuist in een internetcafe Bauke aan de lijn gehad.
Wat een super gevoel!!!!!!!!!!!!!!

Hoera ik ben OMPA. Oma en Opa tegelijk. Wat zou mijn Connepon trots geweest. Wat een intens gevoel van gemis.
Wat zal ik die kleine Jasper straks veel over haar vertellen.

Natuurlijk een intense knuffel voor Tom en Tonja. De papa en mama van Wouter. En wat mag Jasper zich gelukkig prijzen met zulke lieve grootouders.

Wouter probeert mij nog een foto te mailen en die krijgen jullie natuurlijk ook te zien. Een foto die door mijn avonturen en al de contacten ondertussen de hele wereld overgaat.

Een echte WERELDBURGER is Jasper dus.

Voor nu een lieve leef en geniet groet.

Neem van mij aan dat ik intens maar met een ontzettend dubbel gevoel geniet en natuurlijk uitkijk naar het moment dat Jasper mij op Schiphol komt afhalen.

OMPA Piet.

• 04 Februari 2010 - 02:14

Cisca:

Lieve Ompa, van harte proficiat met de kleine wereldburger met de mooie naam Jasper, Bauke en Wouter well done, ik ben zo blij voor jullie dat alles goed is gegaan. Lang zal hij leve...in gezondheid en surrounded bij happy people. :=)))He is always welcome in beautiful NZ, whatever age. Cisca en Miko and the high five from.....

• 04 Februari 2010 - 03:36

Renato:

feliciteerd met je kleinzoon:)

Ilse:

Hartelijk Gefeliciteerd met dit geweldige nieuws!!!!! Ondanks de enorme afstand nu geniet er maar lekker van en voor je het weet ligt kleine Jasper in je armen!!!!!

Lieve groetjes Ilse

Guus:

Van harte gefeliciteerd met je kleinzoon Jasper. Natuurlijk ook Bauke en Wouter.

Guus (ook namens Elly)

Guus:

Guus (ook namens Elly)

• 04 Februari 2010 - 07:37

Gwen En Jan:

Wat een geweldig nieuws!
    Een nieuwe wereldburger.
    Van harte gefelciteerd lieve ome Piet.

Dikke knuffels van Jan en Gwen

• 04 Februari 2010 - 07:51

Riek:

Proficiat Piet met je kleinzoon Jasper. Lekker snel alles verlopen. Geweldig. Dikke knuffel je zus

• 04 Februari 2010 - 07:57

Niels En Anne-Marie:

Hoi Piet,
    van harte gefeliciteerd met je kleinzoon. Heel erg leuk!
    Groetjes Niels en Anne-Marie

• 04 Februari 2010 - 08:07

Fillie En Walter:

Piet van harte gefeliciteerd een kleinzoon wat zal je trots zijn.
    geniet ervan groetjes walter en fillie

• 04 Februari 2010 - 08:29

Herman En Hanny:

Piet, wat geweldig, een heeel mooi verjaardagskadootje zo op de vroege morgen. Maar ik loop meer te huilen, maar dan van blijdschap dat alles goed is. Wij denken aan jullie en vandaag helemaal aan Conny, maar net zoals Bauke zegt, zij zal er altijd en overal bij zijn. Dus....

Heel veel liefs van Herman en Hanny

• 04 Februari 2010 - 08:29

Marielle En Jeroen:

Hoi Piet,

Proficiat met je kleinzoon Jasper!! Nog even wachten en dan zul je de trotse ouders en hem echt kunnen knuffelen!

Liefs,
    Marielle en Jeroen

• 04 Februari 2010 - 08:32

Tijn En Rinie Boom:

Een kleinzoon, geweldig !
    Van harte gefeliciteerd Ompa.
    Wij weten als geen ander hoe dat voelt!
    Jij neemt hem in gedachten natuurlijk mee op je verdere reis.

Hartelijke groeten uit
    Berkel-Enschot van Tijn en Rinie

• 04 Februari 2010 - 08:41

Walter, Anja, Simone:

GEFELICITEERD!

Wij zijn heel blij voor jullie allemaal.

• 04 Februari 2010 - 08:46

Ria:

Geweldig
    ompa
    vele knuffels van mij je zusje Ria

• 04 Februari 2010 - 08:55

Herman & Petra:

Ha Pieterman,

We volgen je nog steeds op de voet (fiets) hoor..... Van harte gefeliciteerd met je kleinzoon, ook vanaf hier een felicitatie aan Bauke en Wouter uiteraard. Dat wordt feest op 27 maart !

• 04 Februari 2010 - 08:57

TanteRia Oom Jan:

Gefeliciteerd OMPA.
    Een mooi maar ook moeilijk moment probeer er zoveel mogelijk van te genieten want het gaat zo snel.Wij genieten met je mee.Grote kleinkinderen zijn ook leuk vinden wij.Groetjes uit Geldrop

• 04 Februari 2010 - 09:19

Lieske:

GOEDEMORGEN OMPA !
    WAUW GEFELICITEERD !
    ALLE GOEDS GEZONDHEID EN VOORAL VEEL PLEZIER SAMEN STRAKS ! XXXLIESKE

• 04 Februari 2010 - 09:34

Betsy:

Ompa Piet papa en mama van Jasper,

Gefeliciteerd met jullie wereldwonder!Geniet van dit manneke zoveel je kunt.Alle goeds uit Heesch

• 04 Februari 2010 - 09:36

Fred En Anita:

Hoi Piet,

van harte met je opaschap! En je begrijpt dat wij het vooral een mooie naam vinden,en ook Bouke en Wouter als jullie dit lezen zeer van harte met Jasper. Met zo'n naam moet het goed komen!

groet van anita en fred uit naarden

• 04 Februari 2010 - 09:44

Frans En Tineke V. R:

Proficiat ompa piet
    Wat een geluk voor bauke wouter jou en de rest van de familie.We wensen jullie nog heel veel fijne en mooie momenten met kleine Jasper

• 04 Februari 2010 - 10:00

Ine Seegers:

Wat een fantastisch nieuws. Gefeliciteerd lieve ompa met je kleinzoon Jasper. Ook voor Bauke en Wouter onze felicitaties met dit kleine mooie wondertje. Wat een verhalen krijgt dit kleine ventje straks te horen van zijn ompa. Geniet er van mama Bauke, papa Wouter en ompa Piet.
    Lieve groet Marcel en Ine

• 04 Februari 2010 - 10:30

Mirjam Verschuuren:

Nou grootvader, van harte gefeliciteerd met deze nieuwe levensrol.
    Heel veel geluk en levensplezier gewenst.
    Natuurlijk ook voor de verse mama en papa.
    Jasper is een geluksvogel om in een zo'n warm nest te worden ontvangen.
    Ga er samen maar ten volle voor en vooral ga ervan genieten....!!!!

• 04 Februari 2010 - 10:36

Hans:

VAN HARTE PIET en breng mijn felicitaties ook over aan de kersverse ouders!!!

Ik lees nog elke dag met plezier je blog en smul van je foto's Dat is wel ff iets anders als fietsen door Nieuw Zeeland zeg. Ik stuur je binnenkort wel een langere mail om je weer van mijn wel en wee verder op de hoogte te brengen.

• 04 Februari 2010 - 10:50

Yvonne En Wim:

Piet, van harte gefeliciteerd met de geboorte van je kleinzoon Jasper. Wij kennen het gevoel wat jij nu hebt (nog) niet maar jouw enthousiasme werkt zo aanstekelijk dat we haast geneigd zijn om die drie kerels van ons, als we niet beter zouden weten dat het geen enkele zin heeft, aan te sporen. Heb je overigens al nagedacht waar je een kinderzitje op je fiets gaat monteren. Wij zien je in onze gedachten al gaan met zo'n plastic bak achter op je kogaatje dan wordt het echt een bezienswaardigheid! Nogmaals proficiat en natuurlijk ook de gelukwensen voor, nooit ontmoet maar wij kennen jullie wel, Ma Bauke, Pa Wouter en Oom Renato.

• 04 Februari 2010 - 10:59

Ad:

Piet,
    Van harte gefeliciteerd met je kleinzoontje Jasper. Je hebt er lang naar uitgekeken en je er op verheugd. Je weet nu wat je te doen hebt als je weer thuis bent. Mogelijk dat je nu nog harder trapt. Ook Bauke en Wouter van harte gefeliciteerd en geniet telkens als je hem in handen hebt. Ompa Piet, geniet en fiets met nog meer plezier met steeds Jasper voor ogen.En telkens als je zulke kindjes bij hun moeders ziet, zie je nu toch weer iets anders!!En je ziet hem al groeien en je vertelt hem je verhalen, Maar dat duurt nog even.
    Groetjes Ad

• 04 Februari 2010 - 11:17

Marja (enkhuizen):

Hoi Piet , Van harte gefeliciteerd. Wat is het fijn dat alles goed is gegaan en nu maar genieten.
    Groetjes Marja

• 04 Februari 2010 - 12:21

Rita En Sander:

Lieve Piet,

Wat een geweldig nieuws, een kleinzoon. Wij hopen dat het net zo'n gezonde en
    sportieve knul word als zijn opa. Ook Bauke en Wouter van harte gefeliciteerd met jullie zoon.

Veel liefs,

Veel liefs,
    Wil, Rita en Sander

• 04 Februari 2010 - 12:38

Elly En Ger Fleuren:

Ompa, van harte gefeliciteerd met je kleinzoon. Sinds wij jou ontmoet hebben op de boot in de Doubtful Sound in NZ volgen wij jouw avonturen. In november nog zagen wij jou op de weg tussen Bac Ha en Lao Cai in Vietnam. Wij volgen je dagelijks en herkennen veel van wat wij ook gezien hebben. En nu ook nog ompa worden in dat verre Laos. Wij weten wat het is want een kleine 4 weken geleden is ons derde kleinkind geboren.
    Piet geniet er van op afstand en straks zeker als je weer thuis bent. (Moeten we ook eens afspreken om bij te buurten!)
    Heel veel groeten van Elly en Ger Fleuren uit Vierlingsbeek.

• 04 Februari 2010 - 16:02

Henk En Lia:

Proficiat Ompa met de geboorte van Jasper. Wij wensen hem een gelukkige toekomst toe.
    En... Piet we blijven je fantstische reis volgen.
    Lieve groeten

• 04 Februari 2010 - 18:08

Coby:

Ompa,wat geweldig,het blijft een wonder.
    Even de tranen laten vloeien,natuurlijk zijn je gedachten meteen bij Conny,ik heb het gevoel dat ze mee kijkt.
    Een dikke pakkerd van je zus Coby.

• 04 Februari 2010 - 18:10

Mia.urlings@home.nl:

Beste Ompa,

Wat geweldig nieuws,van harte proficiat!!!!
    Ik weet niet of je nog weet wie we zijn, maar ook dat maakt niets uit.Wij zijn broer en schoonzus van Cisca uit N.Zealand.Ik heb je steeds gevolgd bij je reis en af en toe een berichtje geplaatst.Maar voor dit nieuws daar moeten we gelijk iets mee.Dus nogmaals gelukgewenst met je kleinzoon Jasper!Dat menneke heeft een wereldreiziger als Ompa!!!Groet en geniet verder van die prachtreis,Mia en Jo Urlings.

• 04 Februari 2010 - 18:12

Jac Peeters:

Meestal ben ik de eerste die de site opent, maar nu was Hanneke me voor. Toen ik om 18.00 uur uit school kwam was het eerste wat ze zei: "Piet is ompa!" Van harte proficiat met Jasper 'Ompa'! Wat zul je inderdaad uitzien naar het moment dat je op Schiphol 'de kleine puk' ziet! Nog 51 nachtjes slapen ...
    Heel veel groeten uit een 'lenteachtig' Hilvarenbeek. Het was vandaag 9 graden ...
    Jac en Hanneke

• 04 Februari 2010 - 18:12

Willemien:

JASPER
    Van harte welkom in wat anderen al noemden, een warm nest!
    BAUKE en WOUTER
    Proficiat met jullie zoon. Dat moet wel een kanjer worden!
    PIET
    Geweldig, een kleinzoon! Inderdaad, Connie zou een trotse oma geweest zijn, maar jij gaat als ompa die dubbelrol glansrijk vervullen, al was het maar met al je spannende reisverhalen.
    Liefs,
    André en Willemien

• 04 Februari 2010 - 18:26

Peter En Joke:

Een jongen Een kleinzoon.
    Proficiat.

• 04 Februari 2010 - 19:21

Elly Teune:

Beste Piet, mede namens Peter, van harte gefeliciteerd met de geboorte van je kleinzoon Jasper. Fijn dat de geboorte goed is verlopen en dat moeder en zoon het goed maken. Toch altijd weer een wonder en geen vanzelfsprekendheid!
    Als Ompa zul je het fantastisch doen, dat is je wel toevertrouwd.
    Ik hoop dat je gauw foto's van het kleine wereldwonder te zien krijgt en dat de heimwee niet toeslaat.

Harteljke groeten

• 04 Februari 2010 - 19:53

Martin En Nena:

Gefeliciteerd ompa!!! en natuurlijk ook voor wouter en bauke!!!

• 04 Februari 2010 - 21:59

Harry En Nel:

Piet van harte gefeliciteerd met je kleinzoontje Jasperen geniet alvast van de foto's van Bauke en wouter met de kleine.Nog een fijne tijd en tot ziens groetjes van Harry en Nel

• 04 Februari 2010 - 21:59

Harry En Nel:

• 04 Februari 2010 - 22:18

Ger En Maria Roelofs:

Proficiat Ompa!!!
    namens die andere twee die jou getroffen hebben op de boot in Nieuw Zeeland en je met de fiets langs de weg hebben zien steen in Bac Ha. Geniet nu op afstand en straks thuis van je lieve kleinzoon Jasper.
    Genieten is het want wij hebben ook er ook 2 dus kunnen er over mee praten.
    Nog een hele fijne reis en misschien tot ziens in nederland.
    Ger en Maria Roelofs, Stiphout.

• 05 Februari 2010 - 08:25

Carla:

Proficiat Piet met de geboorte van je kleinzoon Jasper. Ook een dikke proficiat voor Bauke en Wouter. Wat een liefdevolle start voor Jasper! Te weten dat je voor zoveel mensen ontzettend welkom bent.
    Connie is vast nabij.
    Piet, je moet wel.. maar je kunt vast niet wachten om Jasper in je armen te sluiten.

Bosche groet, Carla Pijnenburg

• 05 Februari 2010 - 19:27