Totaal anders.
Door: Piet Lagarde
Blijf op de hoogte en volg piet
13 Juni 2015 | Zuid-Afrika, Langebaanweg
Beste allemaal,
Van het stadje Springbok gaan we verder naar het zuiden naar Langebaan. Klinkt echt Nederlands. Wat dat betreft voel je je hier meteen thuis. Vele teksten zijn in het engels en in het Zuid Afrikaans geschreven.
Wij komen rijden langs de kust. En wat een verschil. We zien groen en asfalt. De wegen en bewegwijzering zijn totaal anders dan we de laatste maand gewend zijn. Wij komen langs grote wijngaarden en grote landerijen waar men de oogst aan het binnen halen is. Waar wij de struisvogels een dag geleden nog in het wild zagen zie je hier grote struisvogel farms.
Maar het blijft ook goed opletten want er steken regelmatig schildpadden over.
Op de camping aangekomen krijgen we een plaatsje aan de oceaan. We gaan wat eten kopen en maken bij een prachtige zonsondergang een lange strandwandeling.
Leef en geniet van de momenten.
13 Juni 2015 - 08:29
Hanny:
Goeiemorgen broer, heb ze allemaal weer gelezen. Ik denk dat Susen er deze maand weer is, gezellig voor je, je hebt lekker je gang kunnen gaan met bv het klussen tuin etc. Nu weer even lekker samen.
Groetjes uit Gennep. -
13 Juni 2015 - 09:49
Riek:
Goedemorgen, eindelijk weer een skype. Het geluid, daar snappen we allebei niets van. Geniet, doen wij hier ook.