Regen en koud of zon en heet?
Door: Piet Lagarde
Blijf op de hoogte en volg piet
29 Maart 2015 | Namibië, Rundu
Beste allemaal,
Zondagmiddag, regenachtig en koud. Geen weer om de tuin in te gaan of iets anders te doen. Het is dan maar een lange dag als je alleen bent. Dus ga ik de zon en de warmte maar opzoeken via mijn weblog. Nog steeds zijn we in het prachtige Etosha natuurreservaat in Namibie.
Ik zal proberen een aantal foto's uit te zoeken die jullie ook wat kunnen verwarmen. Het is er nu droog en er is niet veel te eten. Zo ontzettend indrukwekkend. En de olifanten zijn zo ontzettend sociaal en lief. je raakt er niet op uitgekeken.
Veel kijk plezier en geniet van de kleine dingen die er toe doen,.
Piet
29 Maart 2015 - 14:09
Riek:
Hier ook koud en nat. Och ja. Misschien zijn er anderen die dit nodig hebben, maar ik ook. Iet. Foto zie ik straks nog wel. Fij e zondag. -
29 Maart 2015 - 16:46
Ja het weer is vandaag niet veel aan,dus wat meer achter de computer en genieten we weer van alle mooie fotos die je op je site zet Piet.
Een groet uit het koude en natte Friesland.
11 Mei 2015 - 16:49
Corrie Van Baast:
Hallo Piet,
Geweldig...deze foto's. Vooral als je er zelf ook hebt gestaan. Een van je mooiste vakanties hopen wij.
Een levenslange herinnering.
Vele groeten van Joop en Corrie